Representant

Solveig Vik

Solveig Vik

Hvordan ble du medlem i AP?  Jeg har alltid vært enig i politikken og visst at det var her hjertet mitt hørte hjemme så da jeg bestemte meg for at det var tid for partipolitikk var AUF og AP et naturlig valg. 

Hva er det fineste du vet med kommunen din?  Haugesund er en by som har mye å by på. Vi har alt fra et av landets fremste kulturminner til fantastisk natur til gode møteplasser for alle, men best av alt er at det er en god by å både bo og leve i, for alle aldre.  

Hva er det beste/fineste med Rogaland? Det beste med Rogaland er definitivt menneskene. Her er vi alle der for hverandre og bidrar til fellesskapet. Et perfekt eksempel på sosialdemokratiet. 

Hva gleder du deg mest til i året som kommer?  Det jeg definitivt gleder meg mest til er valgkamp. Det er her mennesker med alle meninger møtes og diskuterer. Det gir også både meg og partiet en fantastisk mulighet til å vise hvorfor akkurat Arbeiderpartiet har politikken som bør styre Rogaland videre.  

Hvorfor stiller du til valg?  Jeg stiller til valg for sikre at Rogaland blir et fylke som tar vare på alle generasjoner, både nå og i fremtiden. 

Hva er din hjertesak?  Min hjertesak er videregående opplæring. Den perioden av livet ruster en for fremtiden. Det er tiden for store endringer, viktige valg og generelt en periode der man utvikler seg mye som person. 

Hva fikk deg inn i politikken? Det som fikk meg inn i poltikken var troen på endring, troen på at jeg kunne gjøre en forskjell i samfunnet vi lever i.