Representant

Marek Bogucki

Hei, jeg heter Marek (født i 1977) og kommer fra Randaberg. Jeg er stolt over å stille som varaordførerkandidat for Randaberg Arbeiderparti, og som kandidat for Arbeiderpartiets fylkestingsgruppe i Rogaland. Jeg ser dette som en unik mulighet til å kunne gjøre en positiv forskjell for innbyggerne både i min kommune og i mitt fylke. Mitt mål er å bidra til å gjøre Randaberg og Rogaland til et enda bedre sted å bo for alle som bor her!

Marek Bogucki

Hvordan ble du medlem i AP? Jeg ble vervet av min gode kamerat som er et trofast og langtidsværende medlem i Arbeiderpartiet.  

Hva er det fineste du vet med kommunen din?  Jeg elsker Randaberg. Den grønne landsbyen er fra gammelt av mest kjent som en jordbrukskommune, men det fineste her er den gode atmosfæren, trivselen og det inkluderende felleskapet.  

Vi flyttet fra Warszawa til Randaberg i 2002, noe som vi aldri har angret på . 

Hva er det beste/fineste med Rogaland? Jeg synes at Rogaland er det beste fylke i Norge. Med helt fantastisk natur rett ut forbi døren, sitt rike kulturtilbud og de beste råvarene, kommer Rogaland på første plass i mitt hjerte.  

Hva gleder du deg mest til i året som kommer? Til året som kommer gleder meg mest til samarbeid med gode kamerater. Vi skal fortsette arbeidet for hele faste stillinger, trygg arbeid til alle, en sterkere velferdsstat som stiller opp for alle, og en rettferdig klimapolitikk som kutter utslipp og skaper jobber.  

Jeg gleder meg også til å drive valgkampen i høsten med det beste laget som fins, det er ingen tvil om at denne valgkampen blir tøff og kan bli avgjørende for fylkets framtid.   

Hvorfor stiller du til valg? Det er en fantastisk mulighet til å være med å gjøre en forskjell for innbyggere i fylket og kommunen jeg bor i. Jeg vil bidra til å gjøre Rogaland til et enda bedre sted å bo – for alle.

Hva er din hjertesak? Jeg ønsker trygg og rettferdig arbeid til alle uavhengig av hvem de er og hvor de kommer fra. Arbeid til alle og en lønn å leve av, er jobb nummer en for meg.  

Vi også trenger en stor rengjøring i arbeidslivet for å forhindre at useriøse og kriminelle aktører får operere på dagens nivå. 

Hva fikk deg inn i politikken? For å være helt ærlig, så stammer min politiske interesse fra debatter med arbeidskollegaer, medlemmer og ikke minst familien. Gjennom min lange karriere i fagbevegelsen har jeg vært involvert i flere saker innenfor arbeidsrett og har hjulpet mange familier og individer. I løpet av disse årene har jeg forstått at for å gjøre en forskjell til det bedre, ivareta og beskytte bl.a. den norske arbeidslivsmodellen som vi kjenner i dag, må man gå inn i politikken og jobbe hard. Dette er min plan for framtiden