Representant

Asle Rafdal

Hei, jeg heter Asle (f.1970) og er fra Sauda. Jeg er medlem av Sauda AP, og er representant i Rogaland AP fylkestingsgruppe. Stiller til fylkesvalget igjen i 2023.

Asle Rafdal

Hvordan ble du medlem i AP? Meldte meg inn i partiet selv for mange år siden, har alltid stemt Arbeiderpartiet. 

Hva er det fineste du vet med kommunen din? Sauda har litt av alt, fjell, sjø, høyfjell, fjelltopper, som gir oss unike muligheter på fritiden. En god plass å bo og jobbe.  

Hva er det beste/fineste med Rogaland? Rogaland er så variert, vi har alt, som et Norge i miniatyr. Ikke minst skal vi være stolte av industrien og næringslivet som Norges energifylke. Men vi skal og være stolt av at vi samtidig er Norge matfylke nr. 1, her bor vi altså i Norges beste matfat! 

Hva gleder du deg mest til i året som kommer? Sommerferien 😊 

Hvorfor stiller du til valg? For å delta i vårt demokrati og gjøre en innsats for samfunnet og jobbe for at Rogaland og dets innbyggere skal ha et godt sted og bo og jobbe for både barn og voksne.  

Hva er din hjertesak? Jeg har flere, jeg er opptatt av å ta i bruk hele Rogaland, våre regioner, vårt næringsliv, og matfylket Rogaland.    

Hva fikk deg inn i politikken? Viktigheten av at vi deltar i vår styreform og demokratiet. Men og viktig å kunne bidra til at svake grupper kan få det bedre og være et talerør for disse.